Returnări

RETURNARE

La receptia coletului care contine produsul/e comandate de pe boutique177.ro, Clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in scris pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate in considerare.
Prin semnarea bonului de livrare Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate.
Clientul se obliga sa notifice boutique177.ro intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la adresa office@boutique177.ro sau prin telefon la numarul 0726 132 388, in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la primirea produselor. In caz contrar, boutique177.ro poate refuza coletul. 
Costurile de transport ale coletului/elor returnate intra in responsabilitatea Clientului. Exceptie fac cazurilor in care produsul sau produsele din colet nu coincid cu produsul sau produsele comandate sau sunt incomplete fara o notificare prealabila din partea boutique.ro privind inlocuirea unui produs sau lipsa lui de pe stoc. In aceste cazuri costul transportului este suportat de Vanzator.

Conditii de returnare a produselor

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu boutique177.ro). 
In conformitate cu legea in vigoare, boutique177.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjerie intima, costume de baie, ciorapi. Produsele care constituie un set trebuie returnate ca set.  In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou e returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata.

Informaţii despre comandă
Informaţii despre produs și motivul de returnare
Am citit și sunt de acord cu Termeni si conditii