Despre Boutique 177

Povestea noastră a început cu o rochie, ACEA rochie diferită, specială și prețioasă. O creație în care frumusețea, feminitatea și eleganța s-au contopit în mod armonios pentru a pune în valoarea naturalețea celei care urma să o poarte cu multă bucurie. Aceasta a fost rochia care a dat naștere unei pasiuni: aceea de a realiza ținute unice care să trezească emoții ori de cât ori sunt purtate.

Boutique177 a fost creat ca o alternativă la rochiile “de serie”. Sub semnătura Boutique177 realizăm rochii de mireasă și rochii de ocazie “sur mesure”. Este o provocare să creăm pentru siluete, vârste și personalități diferite. Fiecare femeie își pune amprenta asupra creațiilor noastre prin propriile trăsături și proporții. Este foarte important ca persoanele care ne poartă rochiile să se simtă confortabil, de aceea acordăm o atenție deosebită detaliilor și calității materialelor.

Vă invităm să descoperiți în magazinul nostru colecții unice, rochii de ocazie și rochii de mireasă care se remarcă prin eleganță și detalii prețioase.

Creațiile Boutique177 reprezintă promisiunea că veți fi mereu unică, elegantă și sofisticată.